(+389) 46 231 385 Охрид
(+389) 47 223 038 Битола
Search
Попуст
Попуст

Плакар Хит 2К2Ф

11,788ден
10,609ден

Димензии: 80х52х196 cm

Исчисти
Спореди

Сертификати


ISO 9001:2015

ISO 14001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

СКУ:N/A

Материјал иверица 16mm
Боја – сонома/бело, бело/бело, артисан/бело

Димензии

80х52х196 cm

Боја

Артисан / бело, Бело / бело, сонома/бело

Back to Top