(+389) 46 231 385 Охрид
(+389) 47 223 038 Битола
Search
Попуст
Попуст

Плакар Елза К-4

20,279ден
18,251ден

Димензии: 160х62х196 сm

Исчисти
Спореди

Сертификати


ISO 9001:2015

ISO 14001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

СКУ:N/A

Боја на фронт: бело
Боја на корпус:
сонома, бело
Материјал Иверка 16 mm

Димензии

160х62х196 сm

Боја

Бело / бело, сонома/бело

Back to Top