(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search
Попуст
Попуст

Плакар Хармо 2КП

15,528ден

Димензии: 100x50x220 сm

Исчисти
Спореди

Сертификати


ISO 9001:2015

ISO 14001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

СКУ:N/A

Боја Кастело, снежен храст, бело со пори, сонома

Материјал: иверка 18 mm

Димензии

100x50x220 сm

Боја

бело со пори, кастело, Снежен храст, Сонома

Вие исто така би сакале…

Back to Top