(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search
Попуст
Попуст

Гардеробер Лана 5К6Ф

31,447ден

Димензии: 200х205х52 сm

Исчисти
Спореди

Сертификати


ISO 9001:2015

ISO 14001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

СКУ:N/A

Боја  сонома / бело со пори, бело со пори / бело со пори, кастело / бело со пори
Иверка  18mm/25mm

Димензии

200х52х205 сm

Боја

бело пори/бело пори, кастело/бело пори, сонома/бело пори

Вие исто така би сакале…

Back to Top