(+389) 46 231 385 Охрид
(+389) 47 223 038 Битола
Search

Наткасна Соната

4,000ден

Боја – кастело/антрацит , бело пори/антрацит
Материјал – иверка 18mm

Исчисти
Спореди
СКУ:N/A

Димензија: 50x56x40cm

Боја

бело со пори / антрацит, Кастело / Антрацит

Back to Top