(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search
Попуст
Попуст

ПОП Артур

7,905ден

Боја: Артисан
Апликација: Антрацит
Материјал: иверка 16mm
Димензии: 84x155x42cm
Ногарки: метални

Исчисти
Спореди
СКУ:N/A
Димензија

84x155x42cm

Боја

Артисан

Апликација

Антрацит

Back to Top