(+389) 46 231 385 Охрид
(+389) 47 223 038 Битола
Search
Попуст
Попуст

Тоалетна комода + Огледало Хепи

9,990ден
8,991ден

Димензии: тоалетна комода: 100х50х75 сm
огледало: 80х80 cm

Исчисти
Спореди

Сертификати


ISO 9001:2015

ISO 14001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

СКУ:N/A

Боја на корпус: сонома, бело со пори
Боја на фронт
: бело со пори
Материјал – иверка 16 mm
Кант трака – blazic 22*0.5

Димензии

тоалетна комода: 100х50х75 сm
огледало: 80х80 cm

Боја

сонома / бело со пори, бело со пори/бело со пори

Back to Top