(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search
Попуст
Попуст

Тоалетна комода + Огледало Лана

12,536ден

Димензија на тоалетна комода: 100х88х42 сm

Димензија на огледало: 80х80 сm

Исчисти
Спореди

Сертификати


ISO 9001:2015

ISO 14001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

СКУ:N/A

Боја на корпус  бело со пори, сонома, кастело

Боја на фронт бело со пори

Иверка  25mm/18mm

Димензии

тоалетна комода: 100 х 88 х 42 сm

огледало: 80 х 80 сm

Боја на фронт

Бело со пори

Боја на корпус

Бело со пори, Кастело, Сонома

Back to Top