(+389) 46 231 385 Охрид
(+389) 47 223 038 Битола
Search
Попуст
Попуст

ТВ комода Амстердам

20,014ден
17,012ден

Димензија – 200х50х48 сm

Исчисти
Спореди

Сертификати


ISO 9001:2015

ISO 14001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

СКУ:N/A

Боја на корпус: бело пори, сонома, кастело

Боја на фронт: бело мдф, беж мдф

Димензија

200x50x48

Боја на фронт

Беж МДФ, Бело МДФ

Боја на корпус

Бело со пори, Кастело, Сонома

Back to Top