(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search
Попуст
Попуст

Висечка полица Амстердам

2,470ден
1,853ден

Димензии: 110х22х25 сm

Исчисти
Спореди

Сертификати


ISO 9001:2015

ISO 14001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

СКУ:N/A
Димензија

110х22х25cm

Боја на фронт

Беж МДФ, Бело МДФ

Боја на корпус

Бело со пори, Кастело, Сонома

Вие исто така би сакале…

Back to Top