(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search

Витрина Гранд – елементи

1,720ден18,800ден

 

 

1,720ден
1,376ден
Избери опција
18,800ден
15,040ден
Избери опција
17,200ден
13,760ден
Избери опција
11,000ден
8,800ден
Избери опција
Спореди

Сертификати


ISO 9001:2015

ISO 14001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

Боја: кастело/црно (carcoal flow)

Eлемент В1С
Димензија – 70х40х197 сm

Елемент ТВ
Димензија – 140х45х61 сm

Елемент К21С
Димензија- 100х40х148 сm

Елемент полица
Димензија – 140х24х25 сm

 

Back to Top