(+389) 46 231 385 Охрид
(+389) 47 223 038 Битола
Search

Витрина Кент – елементи

2,799ден20,152ден

 

 

18,158ден
16,342ден
Избери опција
16,532ден
14,879ден
Избери опција
20,152ден
18,137ден
Избери опција
3,110ден
2,799ден
Избери опција
Спореди

Сертификати


ISO 9001:2015

ISO 14001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

Боја на корпус: бело сјај

Боја на фронт: бело мдф,беж мдф

Апликација и рамка: сонома, бело со пори, кастело

 

Елемент В1С  64х40х196 сm –
Елемент ВП 140х23 сm –
Елемент ТВ 180х47х58 сm –
Елемент К2С 95х40х121 cm –

 

Back to Top