(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search

Дневна соба Ница

4,080ден21,947ден

Димензии по елементи:

  • ТВ – 155х61х43 cm
  • В1С – 64х200х43 cm
  • К2 – 94,5х157х43,5 cm
  • ПОЛ – 155 cm

*ЕЛЕМЕНТИТЕ МОЖЕ ДА СЕ КУПУВААТ И ОДДЕЛНО.

18,160денИзбери опција
21,505денИзбери опција
21,947денИзбери опција
4,080денИзбери опција
Спореди

Материјал: корпус – иверка 25mm, 18mm; фронт – резбан медијапан со фолија

Back to Top