(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search

Витрина Лана – елементи

3,400ден14,000ден

 

 

14,000ден
11,200ден
Избери опција
3,400ден
2,720ден
Избери опција
11,400ден
9,120ден
Избери опција
10,400ден
8,320ден
Избери опција
Спореди

Сертификати


ISO 9001:2015

ISO 14001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

Боја на корпус: сонома, бело со пори, кастело
Боја на фронт: бело со пори,
Димензија на комплет 300cm

В1С 50х190х42cm
К21С 100х150х42cm
ПОЛ 120х35х29см
ТВ комода 150x55x42cm

 

Back to Top