(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search
Попуст
Попуст

Витрина Хит

19,618ден

Димензија: 250m.
Димензии по елементи:
Полица 102х38 cm
ТВ дел 100 x 45 x 40 cm
Комода 70 x 32 x 140 cm
Плакар 80 x 40 x 205 cm

Исчисти
Спореди

Сертификати


ISO 9001:2015

ISO 14001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

СКУ:N/A

Боја: артисан/бело
Иверка – 16mm

Витрината се купува само комплет.

 

 

Боја

Артисан / Бело

Back to Top