(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search
Попуст
Попуст

Гардеробер Хепи 5К

23,230ден

Димензии: 200х52х205 сm

Исчисти
Спореди

Сертификати


ISO 9001:2015

ISO 14001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

СКУ:N/A

Боја на фронт: бело со пори
Боја на корпус: 
сонома и бело
Материјал: Иверка – 18 mm

Димензии

200х52х205 сm

Боја

Бело / Бело со пори, сонома / бело со пори

Вие исто така би сакале…

Back to Top