(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search

Дневна соба Париз

3,933ден30,897ден

Димензии по елементи:
ТВ – 166х67х44,5 cm
ВП – 146 cm
В1 (отворен елемент) – 59,5х195х44,5 cm
В1С (затворен) – 59,5х195х44,5 cm
К2 (отворен) – 102х143х44,5 cm
К2С (затворен) – 102х143х44,5 cm
КЛС (клуб маса) – 115,5х56х48 cm
Комода 2К4Ф – 165,5х88х44 cm

*ЕЛЕМЕНТИТЕ МОЖЕ ДА СЕ КУПУВААТ И ОДДЕЛНО

12,000ден
10,200ден
Избери опција
34,330ден
29,181ден
Избери опција
24,331ден
20,681ден
Избери опција
4,370ден
3,715ден
Избери опција
13,832ден
11,757ден
Избери опција
18,099ден
15,384ден
Избери опција
21,700ден
18,445ден
Избери опција
28,197ден
23,967ден
Избери опција
Спореди

Боја: корпус – артисан, фронт – бело и антрацит
Материјал: корпус – иверка 25mm и 18mm, фронт – резбан медијапан со фолија

Боја на корпус

Артисан

Боја на фронт

Бело, Антрацит

Back to Top