(+389) 46 231 385 Охрид
(+389) 47 223 038 Битола
Search

Витрина Браво – елементи

1,400ден9,800ден

8,000ден
6,000ден
Избери опции
1,400ден
1,050ден
Избери опции
9,800ден
7,350ден
Избери опции
8,600ден
6,450ден
Избери опции
Спореди

Сертификати


ISO 9001:2015

ISO 14001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

 • Материјал: Иверка 18mm
 • Боја: К-107, артисан  Витрината Браво со К-107 боја може да се набави и одделно на елементи:
 • Браво Поп
  • Димензија 67 х 130 х 33 cm
  • Боја – К-107, артисан
 • Браво ТВ комода
  • Димензија 137 х 57 х 40 cm
  • Боја – К-107, артисан
 • Браво B1C
  • Димензија 53 х 190 х 33 cm
  • Боја – К-107, артисан
 • Браво ВП (Полица)
  • Димензија 137 х 18 х 22 cm
  • Боја – К-107, артисан

 

 

Боја

K-107

Back to Top
Product has been added to your cart