(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search
Попуст
Попуст

Детска Соба Хепи 2

30,903ден

Исчисти
Спореди

Сертификати


ISO 9001:2015

ISO 14001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

СКУ:N/A

Материјал  иверка 18 mm

Елементи

Гардеробер В22
Димензии: 44 х 198 х 37 сm
Боја на фронт  бело со пори, пинк, плаво, песок, маслина, виолетова, виолетова
Боја на корпус сонома, бело со пори, к-107

Биро Хепи КС-6
Димензии: 124 х 74 х 60 сm
Боја на фронт  бело со пори, пинк, плаво, песок, маслина, виолетова, виолетова
Боја на корпус бело со пори, K-107, сонома

Висечки елемент МРС
Димензии: 128 х 79 х 37 сm
Боја на фронт  бело со пори, пинк, плаво, песок, маслина, виолетова, виолетова
Боја на корпус сонома, бело со пори, к-107

Гардеробер Г1
Димензии: 44 х 198 х 56 cm
Боја на корпус  бело со пори, сонома и K-107
Боја на фронт  бело со пори, пинк, плаво, песок, маслина, виолетова

Боја на фронт

Бело со пори, Виолетова, Маслинoва, Песок, Плаво, Розе

Боја на корпус

Бело со пори, Сонома

Вие исто така би сакале…

Back to Top