(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search
Попуст
Попуст

Витрина Наташа

9,350ден

Димензии по елементи:
Полица (коцки) 180 x 20 x 22 cm
ТВ дел 180 x 35 x 48 cm

Исчисти
Спореди

Сертификати


ISO 9001:2015

ISO 14001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

СКУ:N/A

Боја: артисан/бело со пори
Материјал: иверка – 18 mm

Боја

Артисан / Бело со пори

Вие исто така би сакале…

Back to Top