(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search
Попуст
Попуст

Детска Соба Хепи 3

39,790ден

 

 

Исчисти
Спореди

Сертификати


ISO 9001:2015

ISO 14001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

СКУ:N/A

Материјал  иверка 18 mm

Елементи

Гардеробер Г1
Димензии: 44 х 198 х 56 cm
Боја на корпус  бело со пори, сонома и K-107
Боја на фронт  бело со пори, пинк, плаво, песок, маслина, виолетова

Висечки елемент МРС
Димензии: 128 х 79 х 37 сm
Боја на корпус сонома, бело со пори, к-107
Боја на фронт  бело со пори, пинк, плаво, песок, маслина, виолетова, виолетова

Гардеробер Г2П
Димензии: 84 х 198 х 56 сm
Боја на корпус  бело со пори, сонома и K-107
Боја на фронт  бело со пори, пинк, плаво, песок, маслина, виолетова

Кревет Хепи (сонома)

Димензиии: 200х120cm
Бои: сонома боја, бело со пори

 

Боја на фронт

Бело со пори, Виолетова, Маслинoва, Песок, Плаво, Розе

Боја на корпус

Бело со пори, К-107, Сонома

Вие исто така би сакале…

Back to Top