(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search

Дневна соба Артур – елементи

1,950ден15,675ден

Димензии
ТВ комода 170х55х42cm
Витрина 2К 84х191х35cm
ПОП 84х155х42cm
Висечка полица 135х22cm

8,883ден
7,106ден
Избери опција
15,675ден
12,540ден
Избери опција
7,980ден
6,384ден
Избери опција
1,950ден
1,560ден
Избери опција
Спореди

Материјал: иверка 16mm
Апликација: Антрацит
Боја: Артисан
Ногарки: метални

Боја

Артисан

Back to Top