(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search

Канцелариска фотелја 6158

Спореди
Достапна боја– Црна
Наслон – Сунѓер, тапациран со еко кожа
Седиште – Сунѓер, тапацирана еко кожа / Постоље – Метална хромирана база со колца + механизам
Раконаслон – Пластика, тапациран сунѓер со еко кожа
Носивост – 120 кг
Back to Top