(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search

Канцелариска фотелја 6001

Спореди
Достапна боја: Црна
Наслон – платно
Седиште – платно
Постоље – метална хромирана база со колца + механизам
Раконаслон – хромирани рачки
Носивост – 120кг.
Back to Top