(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search

Конференциска фотелја Ц114В

1,980ден

Спореди
Достапна боја Црна
Конструкција – хромирана
Наслон – сунѓер тапацирана со декоративна ткаенина
Седиште – сунѓер тапацирана со декоративна ткаенина
Носивост – 100кг
Back to Top