(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search

Канцелариска фотелја 8243

Спореди
Достапна боја Црна и Крем
Наслон – сунѓер тапациран со еко кожа
Седиште – сунѓер тапациран со еко кожа
Постоље – метална хромирана база со колца + механизам
Раконаслон – хромирани рачки со сунѓер и еко кожа
Носивост – 120кг
Back to Top