(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search

Канцелариска фотелја Дактило Ц804Д

6,370ден

Спореди
Достапна боја – Црна
Наслон – анатомски облик, платно
Седиште – сунѓер, тапациран со декоративна ткаенина
Постоље – метална хромирана база со колца + механизам
Раконаслон – тврда пластика
Носивост – 80кг
Back to Top