(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search
Попуст
Попуст

Клуб маса Каролина 120 х 60

5,482ден

Димензии: 120×40х60 cm

Спореди

Сертификати


ISO 9001:2015

ISO 14001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

Боја Бела висок сјај

Материјал иверка 18 mm

Кант трака 22 х 0.5 cm

Димензии

120х60 cm

Боја

Бела висок сјај

Вие исто така би сакале…

Back to Top