(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search
Попуст
Попуст

Витрина Марбело

24,191ден

Димензии по елементи:

  • полица – 102х38 cm
  • ТВ дел – 100х45х40 cm
  • Комода – 70х32х140 cm
  • Висечки елемент
Исчисти
Спореди

Сертификати


ISO 9001:2015

ISO 14001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

СКУ:N/A

Боја: кастело/бело
Материјал – иверка – 25mm / 18mm
Kант трака – blazic 22*1

 

Боја

Кастело / Бело

Вие исто така би сакале…

Back to Top