(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search
Попуст
Попуст

Спална соба Лајт

74,069ден

Димензии по елементи:
– плакар 240х220х52 cm
– наткасна 45х43х45 cm
– комода 150х85х45 cm

Исчисти
Спореди

Сертификати


ISO 9001:2015

ISO 14001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

СКУ:N/A

Боја: кастело/беж МДФ, сонома/беж МДФ

Елементи кои ја сочинуваат спалната:

Плакар
Две наткасни
Комода

Во цената не влегува лежајот.

Боја

Кастело / Беж МДФ, Сонома / Беж МДФ

Back to Top