(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search
Попуст
Попуст

Спална соба Мартин 2

46,389ден

Димензии по елементи:

плакар – 180х220х60 cm

наткасна–45х50х40 cm

кревет – 205х165 cm (дел за спиење 200х160 cm)

Исчисти
Спореди

Сертификати


ISO 9001:2015

ISO 14001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

СКУ:N/A

Боја – снежен храст / антрацит

Материјал – иверка 18mm

Елементите може да се купуваат и одделно:

*ПЛАКАР

*НАТКАСНА

*КРЕВЕТ

Боја

Снежен храст / Антрацит

Back to Top