(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search
Попуст
Попуст

Плакар Лана 3К2Ф

19,421ден

Димензии: 120х205х52 cm

Исчисти
Спореди

Сертификати


ISO 9001:2015

ISO 14001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

СКУ:N/A

Боја – корпус – кастело , бело пори и сонома / фронт – бело пори

Материјал – иверка 25mm и иверка 18mm

Боја на корпус

кастело, бело пори, сонома

Боја на фронт

бело пори

Back to Top