Попуст
Попуст

Детска соба 10

22,239ден

Димензии по елементи:
ОР12 – 44/102/37 cm

ВС2-94 – 94/25/37 cm

ТВ-120-2К – 120/48/37 cm

К-12 – 86/134/37 cm

Исчисти
Спореди

Сертификати


ISO 9001:2015

ISO 14001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

СКУ:N/A

Боја – корпус – сонома , бело пори и елегантен даб / фронт – бело пори , песок , плаво , розе , виола , маслина

Материјал – иверка 18mm

Елементите може да се купуваат и одделно:

**ОР12 – 6233-10%=5610мкд

**ВС2-94 – 2644-10%=2380мкд

**ТВ-120-2К – 5257-10%=4731мкд

**К-12 – 10576-10%=9518мкд

Боја на корпус

сонома, бело пори, елегантен даб

Боја на фронт

бело пори, песок, плаво, розе, виолетова, маслина

Back to Top
Производот е додаден во кошничката