(+389) 46 231 385 Охрид
(+389) 47 223 038 Битола
Search
Попуст
Попуст

Претсобје Лана

31,476ден
23,607ден

 

 

 

Исчисти
Спореди

Сертификати


ISO 9001:2015

ISO 14001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

СКУ:N/A

Моделот може да се порача со посебни елементи

Плакар

 • Цена 14.200-25%=10.650 денари
 • Димензија  70х 200 х 35 cm
 • Боја  бело/сонома, бело/кастело, бело/бело
 • Материјал иверка  25mm/18mm

Чевларник 

 • Цена 7.004-25%=5,253 денари
 • Димензија 70х 102 х 35 cm
 • Боја  бело/сонома, бело/кастело, бело/бело
 • Материјал иверка   25mm/18mm

Комода и закачалка 

 • Цена 6.272-25%=4,704 денари
 • Димензија – 60 х 200 cm
 • Боја – бело/сонома, бело/кастело, бело/бело
 • Материјал иверка – 25mm/18mm

Огледало

 • Цена 4.000-25%=3.000
 • Димензија  64 х 86 cm
 • Боја  бело/сонома, бело/кастело, бело/бело
 • Материјал иверка  25mm/18mm

 

Боја на корпус

Бело со пори, Кастело, Сонома

Боја на фронт

Бело со пори

Back to Top
Производот е додаден во кошничката