(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search

Претсобје Лион – елементи

3,100ден14,219ден

Боја: Сонома/Беж
Материјал: иверка 18/25mm, медијапан 18mm

14,219ден
11,375ден
Избери опција
5,070ден
4,056ден
Избери опција
3,100ден
2,480ден
Избери опција
11,920ден
9,536ден
Избери опција
3,700ден
2,960ден
Избери опција
Спореди

Димензии на елементи:

Плакар 58х40х193cm
Комода 1К 87x40x45cm
Закачалка 67x137cm
Комода 2К2Ф 87x40x106cm
Огледало 80x80cm

Боја

Сонома/Беж

Back to Top