(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search
Попуст
Попуст

ТВ Комода Хепи 100

3,357ден

Димензии: 100х45х40 cm

 

Исчисти
Спореди

Сертификати


ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

ISO 9001:2015

ISO 14001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

СКУ:N/A

Боја на фронт : бела

Боја на корпус: сонома/бело

Материјал: Иверка 16mm

 

Боја на фронт

Бело

Боја на корпус

Бела, Сонома

Back to Top