(+389) 46 231 385 Охрид
(+389) 47 223 038 Битола
Search
Попуст
Попуст

Детска соба Хепи 15

49,182ден
36,887ден

Димензии по елементи:

Г-33 – 1247x198x56 cm

НС 2-  44x42x37  cm

КР-120 –205×125 cm (дел за спиење 200×120 cm)

 

 

Исчисти
Спореди

Сертификати


ISO 9001:2015

ISO 14001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

СКУ:N/A

Боја – корпус – сонома , бело пори и елегантен даб / фронт – бело пори , песок , плаво , розе , виолетова , маслина

Материјал – иверка 18mm

Елементите може да се купуваат и одделно:

**Г-33 – 23042

**Ф4 – 9900

**НС 2-  3963

**КР-120 –12277

 

 

Боја на корпус

сонома, бело пори, елегантен даб

Боја на фронт

бело пори, песок, плаво, розе, виолетова, маслина

Back to Top