(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search
Попуст
Попуст

Детска соба Пинк

23,231ден
18,585ден

Исчисти
Спореди

Сертификати


ISO 9001:2015

ISO 14001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

СКУ:N/A

Боја на корпус бело со пори, сонома и К-107
Боја на фронт – бело со пори, пинк, плаво, песок, маслина, виолетова
Материјал  иверка 18 mm

Елементи

Биро РС-90

Димензија  90 х 74 х 50 cm

Боја  сонома или бело

Гардеробер К22

Димензии: 86 х 134 х 37 cm

Боја на корпус бело со пори, сонома и K-107

Боја на фронт бело со порi, пинк, плаво, песок, маслина, виолетова

Ормарче ОР-12

Димензии: 44 х 102 х 37 сm

Боја на корпус  бело со пори, сонома и K-107

Боја на фронт  бело со пори, пинк, плаво, песок, маслина, виолетова

 

 

 

Боја на фронт

Бело со пори, Виолетова, Маслинoва, Песок, Плаво, Розе

Боја на корпус

Бело со пори, К-107, Сонома

Вие исто така би сакале…

Back to Top