(+389) 46 231 385 Охрид
(+389) 47 223 038 Битола
Search

Витрина Феликс – елементи

1,250ден14,128ден

Димензија: 320 cm
Димензии по елементи:
ТВ дел 120х50х40 cm
Плакар 80х197х40 cm
Комода 120х86х40 cm
Полица 100х30х14 cm

6,800денИзбери опција
14,128денИзбери опција
11,143денИзбери опција
1,250денИзбери опција
Спореди

Сертификати


ISO 9001:2015

ISO 14001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

Боја – корпус артисан/фронт бело и антрацит

Материјал – иверка 16 mm

Витрината може да се купува и по елементи:

*ТВ ДЕЛ – 6800-10%=6120 мкд

*ПЛАКАР – 14128-10%=12715 мкд

*КОМОДА – 11143-10%=10028 мкд

*ПОЛИЦА – 1250-10%=1125 мкд

 

Back to Top
Производот е додаден во кошничката