(+389) 46 231 385 Охрид
(+389) 47 223 038 Битола
Search
Попуст
Попуст

Витрина Амстердам

48,510ден
41,234ден

Димензија комплет – 280 сm
Димензии по елементи:

Комода – 80 х 40 х 123 сm

ТВ комода – 200х50х48 сm

Висечка комода – 80 х 40 х 118 сm

Висечка полица – 110 х 22х 25 сm

 

Исчисти
Спореди

Сертификати


ISO 9001:2015

ISO 14001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

СКУ:N/A

Моделот оди и на елементи.

Боја на корпус – бело пори, сонома, кастело
Боја на фронт – бело мдф, беж мдф
Материјал – иверка 18mm/медијапан
Димензија комплет – 280 сm

Eлемент К2 – 12.915-10%=11.624ден.
Димензија – 80 х 40 х 123 сm
Елемент ТВ комода – 17.868-10%=16.081ден.
Димензија – 200х50х48 сm
Елемент ВК2 – 12.465-10%=11.219ден.
Димензија – 80 х 40 х 118 сm
Елемент полица – 1.913-10%=1.722ден.
Димензија – 110 х 22х 25 сm

 

Боја на фронт

Бела МДФ, Беж МДФ

Боја на корпус

Бело со пори, Сонома, Кастело

Back to Top