(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search
Попуст
Попуст

Дневна соба Артур

34,488ден
29,315ден

Боја: Артисан
Апликација: Антрацит
Материјал: иверка 16mm
Ногарки: метални

 

Исчисти
Спореди
СКУ:N/A

Димензии
ТВ комода 170х55х42cm
Витрина 2К 84х191х35cm
ПОП 84х191х35cm
Висечка полица 135х22cm

 

Боја

Артисан

Апликација

Антрацит

Back to Top